De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

 ADVIES EN INSPIRATIE OVER BLOEMBOLLEN

meer lezen »
Balkonbakken en potten zijn een geweldige manier om je eigen balkon of terras een individueel tintje te geven. Ze kunnen gemakkelijk zelf worden geplant en bieden de perfecte mogelijkheid om van jouw favoriete bloemen te genieten waar jij dat wil. Maar welke bloemen zijn geschikt voor een balkonbak of pot? Wat zijn de voordelen van planten in potten en waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste bollen en knollen?
Het planten van bloembollen is weer in de mode! Je kan genieten van tuinieren in de herfstzon terwijl je de bollen plant en in het voorjaar beloond worden voor je werk met een stralende lentetuin. Ben je geen professionele tuinier maar wil je beginnen met tuinieren? Wij geven je antwoord op de 10 meest gestelde vragen over bloembollen om je op weg te helpen:
Hebben jullie ook zo’n moeite om te bepalen welke bloembol nu het beste waar in de tuin moet komen te staan? Wij gaan jullie een paar tips geven die je gaan helpen met het bepalen van de beste plek voor je bloembollen!