De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Bollen versturen naar het buitenland

Heb je familie of vrienden in het buitenland wonen en wil je ze iets leuks geven? Denk dan eens aan bloembollen! Hoe verzend je een pakket naar het buitenland? Bestel via onze andere websites:

www.qfbgardening.co.uk (Verenigd Koninkrijk), www.qfbgardening.de (Duitsland en Oostenrijk), www.qfbgardening.fr (Frankrijk, Franstalig België en Luxemburg), www.qfbgardening.eu (overige lidstaten Europese Unie, zie exacte lijst op www.qfbgardening.eu) of www.qfbgardening.com (export naar de Verenigde Staten, Canada, Noorwegen en Zwitserland). 

Kies de producten, plaats een bestelling en wij zorgen dat de ontvanger geniet van mooie bloembollen. 

Let op! Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om bij het factuuradres je eigen adres in Nederland in te voeren. Wij vragen je daarom om bij het factuuradres ook het afleveradres in te vullen. Natuurlijk is het leuk als de ontvanger wel verrast wordt. Gebruik daarom je eigen e-mailadres, zodat jij de factuur- en verzendgegevens ontvangt. We stoppen geen factuur in de doos en alle informatie over de bestelling wordt naar je e-mailadres gestuurd. Zo blijft het een verrassing voor degene die het pakket ontvangt!

Wil je meer informatie over de verzending of over de verzendkosten per land? Dit kun je vinden op de bovengenoemde webshops onder het kopje ‘Verzending’.