Gratis bezorgd vanaf € 25,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242

 ADVIES EN INSPIRATIE OVER BLOEMBOLLEN

meer lezen »
Wil je een tuin vol bloemen van juli tot en met oktober? Dan is dit de TOP 3 uit ons assortiment!
Ben jij ook zo klaar met die ongezellige, saaie tegels in jouw tuin? Dan is het hoog tijd om tegels te wippen en meer groen te creëren!
Op zoek naar iets indrukwekkends voor in de tuin? Dan zijn Gladiolen echt iets voor jou. Gladiolen hebben prachtige groene stelen met opvallende bloemen in allerlei kleuren. Of je nu op zoek bent naar felle kleuren, zoals geel, oranje of rood of liever de wat zachtere kleuren als wit, roze of paars, de Gladiool heeft het allemaal!
Staat jouw tuin volop in de zon? Goed nieuws! Veel Vaste Planten staan maar al te graag op zonnige plekjes, maar wat is dat eigenlijk? En hoe combineer je deze planten met wat anders? Dat lees je allemaal in deze blog.
De ideale tijd om een border te planten is in het voorjaar of najaar. Bovendien hebben Vaste Planten weinig verzorging nodig. Toch is het wel belangrijk om ze te verzorgen, zodat ze goed groeien en bloeien. Het planten en verzorgen van Vaste Planten is helemaal niet moeilijk en met deze tips komt het helemaal goed!
Een zomerbloeier die prachtige felle kleuren heeft, is de Begonia. Met de kleuren geel, rood, roze, oranje en wit zorgen ze voor een kleurenexplosie in je tuin, border of op het balkon. In ons assortiment vind je de Knolbegonia.
Vind jij de bijen en vlinders ook zulke mooie en nuttige beestjes? Wij ook! Maar wist je dat er de afgelopen jaren een wereldwijde bijen- en vlindersterfte ontzettend toeneemt? Dit komt onder meer door een gebrek aan nectar en stuifmeel.
Heb jij onze vaste planten al gezien in ons assortiment? Vaste planten zijn beschikbaar als wortelstok, maar ook op kwekerspot uit de bekende “Hello Garden-serie”. Naast prachtige bloembollen in de tuin maken vaste planten je tuin pas echt compleet!
Een van de bekendste Zomerbloeiers is de Dahlia. De Dahlia is echt een dankbare plant in de tuin. Hoe beter je ze verzorgt, des te meer je geniet van een uitbundige bloei. Oorspronkelijk komen de Dahlia’s uit Mexico. Dit verklaart dan ook waarom de Dahliaknollen niet winterhard zijn.
Er zo’n 7 miljoen bloembollen worden geplant op Keukenhof? Wij zijn een van de hofleveranciers van Keukenhof. Daarom kun je de bollensoorten die daar bloeien ook bij ons kopen.
YES! Kerst is weer in aantocht. Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je ouders, broer, zus, tante, oom, opa, oma, vriend(in) of gewoon voor jezelf? Dan hebben we goed nieuws. Bij QFB Gardening kan je nu leuke kerstproducten kopen speciaal voor in huis.
Zodra je de eerste knopjes van de Narcissen ziet, weet je dat het voorjaar eraan komt. Deze vroege Voorjaarsbloeiers fleuren jouw tuin maar al te graag op. Veel mensen kennen de Narcis alleen in het geel, maar wist je dat wij ze ook in het wit, oranje, roze en gemengd verkopen?!
1 van 3