Gratis bezorgd vanaf € 55,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242
Een zomerbloeier die prachtige felle kleuren heeft, is de Begonia. Met de kleuren geel, rood, roze, oranje en wit zorgen ze voor een kleurenexplosie in je tuin, border of op het balkon. In ons assortiment vind je de Knolbegonia.
Vind jij de bijen en vlinders ook zulke mooie en nuttige beestjes? Wij ook! Maar wist je dat er de afgelopen jaren een wereldwijde bijen- en vlindersterfte ontzettend toeneemt? Dit komt onder meer door een gebrek aan nectar en stuifmeel.
Heb jij onze vaste planten al gezien in ons assortiment? Vaste planten zijn beschikbaar als wortelstok, maar ook op kwekerspot uit de bekende “Hello Garden-serie”. Naast prachtige bloembollen in de tuin maken vaste planten je tuin pas echt compleet!
Een van de bekendste Zomerbloeiers is de Dahlia. De Dahlia is echt een dankbare plant in de tuin. Hoe beter je ze verzorgt, des te meer je geniet van een uitbundige bloei. Oorspronkelijk komen de Dahlia’s uit Mexico. Dit verklaart dan ook waarom de Dahliaknollen niet winterhard zijn.
Er zo’n 7 miljoen bloembollen worden geplant op Keukenhof? Wij zijn een van de hofleveranciers van Keukenhof. Daarom kun je de bollensoorten die daar bloeien ook bij ons kopen.
YES! Kerst is weer in aantocht. Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je ouders, broer, zus, tante, oom, opa, oma, vriend(in) of gewoon voor jezelf? Dan hebben we goed nieuws. Bij QFB Gardening kan je nu leuke kerstproducten kopen speciaal voor in huis.
Zodra je de eerste knopjes van de Narcissen ziet, weet je dat het voorjaar eraan komt. Deze vroege Voorjaarsbloeiers fleuren jouw tuin maar al te graag op. Veel mensen kennen de Narcis alleen in het geel, maar wist je dat wij ze ook in het wit, oranje, roze en gemengd verkopen?!
Er zijn zoveel verschillende bloembollen, maar welke bollen plant je nu wanneer? Er zijn twee categorieën, namelijk voorjaars- en zomerbollen. Zoals de naam al zegt, komen de voorjaarsbollen in het voorjaar op en de zomerbollen in de zomer.
Tulpen zijn een van de bekendste Voorjaarsbloeiers ter wereld. Wanneer je aan iemand vraagt waar deze prachtige bloem vandaan komt, geven veel mensen Nederland als antwoord. Maar wist je dat dit eigenlijk niet klopt? Honderden jaren geleden is de Tulp ontdekt in Centraal-Azië.
Als de zomer aan haar einde komt en de zomerbloeiers uitgebloeid raken, is het tijd om te zorgen dat ze vorstvrij kunnen overwinteren. Afhankelijk van de bolsoort kun je ze laten zitten of uit de grond halen. In deze blog lees je alles over het overhouden van zomerbollen.
Bloembollen; wat zijn de voordelen ervan? Nu het weer tijd is om de bloembollen te planten leggen we je graag uit wat de voordelen zijn en wat er zo leuk aan bloembollen is.
Houd jij van een mooie, gekleurde tuin, maar wil je er weinig moeite voor doen? Dan zijn Verwilderingsbollen echt iets voor jou! Stop de bloembollen in het najaar in de grond en geniet het volgende voorjaar van deze schitterende bloemen. Het bijzondere aan Verwilderingsbollen is dat zij winterhard zijn en zij jarenlang terugkomen en zich vermeerderen.
1 van 3