De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Garantie en retour

Garantie

Onze groenproducten, zoals onze zomer- en voorjaarsbloembollen en vaste planten zijn met de grootst mogelijke zorg gekweekt en zijn van uitstekende kwaliteit. Voor het verkrijgen van het gewenste eindresultaat is het belangrijk dat de aanwijzing op onze site en/of de meegestuurde (plant-) instructie opgevolgd wordt.

Gezien het feit dat wij werken met een natuurproduct kan er altijd iets mis gaan, hetzij bij ons, onderweg met de koerier of in je tuin. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, je bent verzekerd van onze 100% groei- en bloeigarantie. De door ons extra aangeboden garanties, zoals de groei- en bloeigarantie, doen niets af aan de wettelijke garantie.  Lees hier de uitgebreide voorwaarden.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten, in geval van groenproducten betekent dat groeien. Je online orderbevestiging is ook meteen je garantiebewijs. Onze website voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops.

Valt je iets op aan de plant of bol of valt de groei tegen dan verwachten wij dat je direct contact met ons opneemt. Dit kan het beste per e-mail via info@qfbgardening.com met vermelding van je bestelnummer.

Voor de warmere klimaat zones, zoals aangegeven op onze website gelden afwijkende garantievoorwaarden, neem in dit geval contact op met onze klantenservice.

De ervaring leert dat onze producten veelal de verwachtingen overtreffen. Daar zijn we trots op en stellen dit zeer op prijs! 

 

Herroepingsrecht

  • Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.
  • Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons beschikbaar gestelde modelformulier voor herroeping (hier te downloaden), maar bent hiertoe niet verplicht.
  • Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Retourneren

  • Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
  • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor jouw van deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
  • Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat jij hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  • Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

 

Retouradres

Leidsestraat 100

2182 DR Hillegom