De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

QFB Gardening op Keukenhof

Op Keukenhof kun je elk jaar weer twee bloembollenwinkels met prachtige tuinen vinden van QFB Gardening! Net als in onze webshop, vind je in onze verkooppunten in de Keukenhof voor ieder wat wils op het gebied van bloembollen. Ook kun je er kiezen uit een uitgebreid assortiment Amaryllisbollen, die je direct kunt meenemen. Je kunt ons vinden vlak bij het Oranje-Nassaupaviljoen en vlak bij het Willem-Alexanderpaviljoen. De bloembollenwinkels zijn omringd door tuinen, waarin je ook de soorten vindt uit ons assortiment. Ons team van enthousiaste en vakbekwame verkopers staat dagelijks voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over bloembollen en je adviseren bij het bloembollen kopen. 

 

Thema Keukenhof

Elk jaar vanaf eind maart t/m eind mei is Keukenhof iedere dag geopend.  Volgens Keukenhof inspireren bloemen mensen! Het park verbindt door haar bloemen mensen over de hele wereld. Keukenhof was in 2019 voor de 70e keer geopend. Passend was dan ook het thema 'Flower Power', die staat voor de sfeer van begin jaren '70. Mis ook dit jaar zeker niet het prachtige mozaïek: 50.000 bloembollen geplant in meerdere lagen met een totale oppervlakte van 250m2, uiteraard volledig passend bij het jaarlijkse thema! Wist je dat je op Keukenhof wel zeven inspiratietuinen kunt bewonderen? Er is ook dit jaar weer een heuze thematuin.

QFB-Keukenhof-sub1

 

De geschiedenis van Keukenhof

In 1949 bedacht een groep toonaangevende bloembollenkwekers en -exporteurs het plan om op het landgoed een tentoonstelling van voorjaarsbloeiende bloembollen te maken. Het lentepark Keukenhof was een feit. In 1950 ging het park voor het eerst open. Het was direct een succes: 236.000 bezoekers. Ondertussen zijn de bezoekersaantallen gegroeid tot 1,4 miljoen bezoekers. 

Subimage-02

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  • Bloembollen

    Goeiemorgen, ik wou U bedanken voor de prachtige Amaryllisbollen, die ik in 2014 kocht en die elke jaar me prachtige bloemen geven. Al 6 jaar lang. Groeten uit Spanje