De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Over ons

Kennis en ervaring, sinds 1926

QFB Gardening is een zusterbedrijf van C.S. Weijers & Zonen B.V., dé bloembollengroothandel op het gebied van bijzondere bolgewassen. In 1926 is het bedrijf opgestart door Cees Weijers voor het kweken en veredelen van dahlia’s onder de naam C.S. Weijers kwekerij ‘Eureka’. Na een aantal jaren werden de activiteiten uitgebreid met de handel in dahlia’s en bijzondere bol- en knolgewassen (toen nog bijgoed genoemd). In 1982 werd het bedrijf overgenomen door Jan Boot – een nazaat uit de familie Weijers – en maakte het bedrijf een groei door als handelshuis. In de jaren na 1982 werd het bedrijf dan ook meerdere malen uitgebreid, wat resulteerde in een modern bedrijvencomplex in 2011. C.S. Weijers & Zonen B.V. heeft al 90 jaar een vooraanstaande positie als toeleverancier aan vrijwel alle bloembollenexportbedrijven in de bloembollensector verworven. C.S. Weijers is sinds jaar en dag verbonden aan de Keukenhof als hofleverancier van het mooiste lentepark. Met Tuberbulb Export, een zusterbedrijf gespecialiseerd in export, hebben wij in 2012 een winkel geopend in Keukenhof om, tijdens de openingsperiode van het park, voorjaarsbloeiers en amaryllisbollen bereikbaar te maken voor consumenten uit heel Europa en Amerika. In 2014 zijn we onder de naam Queen Flowerbulbs een webshop gestart om de consument nog beter te kunnen bedienen. Dit heeft geresulteerd in de opening van een tweede winkel in de Keukenhof in 2017. Sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in het verkopen en leveren van de beste kwaliteit bloembollen in Europa, de Verenigde Staten en Canada.

Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid om zo nóg meer mensen blij te kunnen maken met prachtige bloemen en planten. Het jaar 2020 betekent een frisse start en gaan we het jaar in als QFB Gardening & More. Met een nog uitgebreider assortiment naast bloembollen bieden wij nu jaarrond producten aan, zowel voor vooruitbestellingen als voor directe leveringen, en bedienen wij in onze webshops www.qfbgardening.nl, www.qfbgardening.eu, www.qfbgardening.co.uk, www.qfbgardening.de en www.qfbgardening.com wereldwijd consumenten.

Over-ons-zwart-wit

 

QFB’s missie

QFB Gardening wil bloembollen, knollen en vaste planten makkelijk bereikbaar maken voor alle liefhebbers van tuinieren. Wij willen dit simpel, snel en voordelig doen zodat jij je bezig kunt houden met dat wat écht telt, het eindresultaat in je tuin of op je balkon.

Wij verkopen onze producten online, maar bieden de service van een fysieke winkel. Met onze duidelijke productfoto’s en beschrijvingen weet je wat je koopt én krijgt. We bieden diverse eenvoudige en veilige betaalmogelijkheden. Als je in het seizoen vóór 12:00 bestelt is je pakket de volgende dag al in huis! Heb je vragen over een product of over hoe het te planten en te verzorgen? We staan telefonisch en via de e-mail voor je klaar om je tuin tot een kleurrijk succes te maken, of lees onze blogs met handige tips en veelgestelde vragen.

‘Wij maken bloembollen, knollen en vaste planten makkelijk bereikbaar. Zo kun jij je bezig houden met dat wat telt, het eindresultaat!’ 

Over-ons-mengsel

 

Kwaliteit en kunde bij QFB Gardening

Wij hebben een ruim assortiment voorjaars- en zomerbloeiers, (Wax) Amaryllissen en vaste planten. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is! QFB staat voor Quality FlowerBulbs, en dat is niet voor niets. Als je koopt bij QFB Gardening profiteer je niet alleen van een uitgebreid assortiment, bij ons ben je ook verzekerd van kwaliteit! Onze kennis van zaken en onze jarenlange ervaring zitten geworteld door het hele bedrijf. Wij bieden 100% bloeigarantie, omdat we iedereen willen laten genieten van een kleurrijk eindresultaat. Je mag verwachten dat de producten die je van ons ontvangt, wanneer je de bijgeleverde plantinstructies volgt, gegarandeerd bloeien en/of groeien. Daarnaast voeren wij altijd de beste bolmaten. Dit betekent dat je de grootst mogelijke bol krijgt voor de beste prijs. Onze producten worden met de grootste zorg geselecteerd en komen van de beste kwekers uit de regio!

‘Bij QFB Gardening ben je verzekerd van kwaliteit, kennis en kunde.’

 

Wij houden van groen!

De natuur staat centraal bij QFB Gardening. Zo leveren we, met het verkopen van voorjaars- en zomerbloeiers, een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit. Een groot aantal soorten bloemen zorgt namelijk voor nectar voor vlinders en bijen, bijna het hele jaar door.

Kwaliteit staat voorop, en daarom kiezen wij ervoor om onze producten zorgvuldig te verpakken. Dit doen wij waar mogelijk in gerecycled karton en in verpakkingen van gerecycled plastic.

QFB Gardening is een oer-Hollands bedrijf en daar zijn we trots op! Gelegen in het hart van de Bollenstreek, komen vrijwel al onze producten uit de buurt. Zo voorkomen wij onnodige uitstoot van CO2. Daarnaast zijn er in 2018 1785 zonnepanelen geplaatst op het dak van ons kantoor en onze schuren, waarvan de opbrengst gelijk staat aan ons geschatte verbruik. De zon is onze kracht!

‘Met onze voorjaars- en zomerbloeiers dragen wij bij aan de biodiversiteit.’

Over-ons-bij

 

B2B

Ben je op zoek naar grotere aantallen bloembollen voor je tuin of project? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner voor de zakelijke markt, CSW Landscaping. In de webshop worden grootverpakkingen en pakketten op maat aangeboden voor botanische tuinen, gemeentes, hoveniers en andere grootgebruikers.