Gratis bezorgd vanaf € 55,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242

Betalen

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de Mobile Banking-app of de online bankomgeving van uw eigen bank. iDEAL is een directe online overschrijving van uw bankrekening naar onze bankrekening. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling. (Deze betaalmethode is vooral bekend in Nederland.)

 

Creditcard (American Express, VISA, Mastercard, eMaestro, Carte Bleue)

U kunt ook betalen met American Express, VISA, Mastercard, eMaestro of Carte Bleue. Kies een van deze betaalmethoden tijdens het bestelproces. Voor uw betaling heeft u het kaartnummer, de datum van de kaart en het driecijferige kaartnummer van uw creditcard nodig.

Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

PayPal

Betaling via PayPal is de meest gebruikelijke betaalmethode op onze Duitstalige webshop. U kunt uw bestelling gemakkelijk vooraf betalen via PayPal zonder dat u uw bankgegevens nodig hebt. Selecteer PayPal bij het selecteren van de betaalmethode. In dit geval wordt u Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

SOFORT Banking

Met Sofortbanking kunt u eenvoudigweg uw bank een order voor de overschrijving geven, waarna u rechtstreeks naar uw bankomgeving wordt doorgestuurd.

Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

Belfius Pay Button

Kies hier om te betalen via Belfius Mobile of om u aan te melden op Belfius Direct Net. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

Bancontact

Kies hier om te betalen via bancontact. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

Klarna: Achteraf Betalen, binnen 14 dagen (tijdelijk niet beschikbaar tijdens het pre-order seizoen)

Deze webwinkel geeft u in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

Alle voordelen van Klarna op een rijtje:

  1. U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
  2. U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.
  3. De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
  4. U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
  5. U heeft altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
  6. U kunt uw facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.U kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen.

 

Kosten bij te late betaling

Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

 

Kredietcheck 

Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

 

Privacystatement

Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt. 

Door Achteraf Betalen te  gebruiken gaat u ermee akkoord dat Klarna uw persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER.

* Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten.

** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.

De voorwaarden op deze pagina downloaden.

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm  Organisatie nummer SE556737-0431. www.klarna.com/nl/

 

 

Veilig Betalen

Iedere door QFB Gardening B.V. aangeboden betaalwijze geschiedt in een veilige web omgeving. In samenwerking met onze betaal provider Mollie doen wij er alles aan om uw en onze veiligheid te waarborgen. Samen zorgen wij ervoor dat u altijd betaald in een omgeving die voorzien is van de meest actuele veiligheidsvoorzieningen.