De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Betalen

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de Mobile Banking-app of de online bankomgeving van je eigen bank. iDEAL is een directe online overschrijving van je bankrekening naar onze bankrekening. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling. (Deze betaalmethode is vooral bekend in Nederland.)

 

Creditcard (American Express, VISA, Mastercard, Carte Bleue)

Je kan ook betalen met American Express, VISA, Mastercard of Carte Bleue. Kies een van deze betaalmethoden tijdens het bestelproces. Voor je betaling heb je het kaartnummer, de datum van de kaart en het driecijferige kaartnummer van je creditcard nodig.

Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

PayPal

Betaling via PayPal is de meest gebruikelijke betaalmethode op onze Duitstalige webshop. Je kan je bestelling gemakkelijk vooraf betalen via PayPal zonder dat je je bankgegevens nodig hebt. Selecteer PayPal bij het selecteren van de betaalmethode. In dit geval wordt  na ontvangst van de betaling je bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

SOFORT Banking

Met Sofortbanking kun je eenvoudigweg je bank een order voor de overschrijving geven, waarna je rechtstreeks naar je bankomgeving wordt doorgestuurd.

Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

Belfius Pay Button

Kies hier om te betalen via Belfius Mobile of om je aan te melden op Belfius Direct Net. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

Bancontact

Kies hier om te betalen via bancontact. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling automatisch vrijgegeven en doorgestuurd naar onze verzendafdeling.

 

Klarna: Achteraf Betalen, binnen 14 dagen

Deze webwinkel geeft je in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. Je hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en je betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

Alle voordelen van Klarna op een rijtje:

  1. Je betaalt pas als je de bestelling in huis heeft.
  2. Je hebt altijd 14 dagen de tijd om je rekening te betalen.
  3. De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
  4. Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
  5. Je hebt altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
  6. Je kunt je facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl. Je kan alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen.

 

Kosten bij te late betaling

Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

 

Kredietcheck 

Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

 

Privacystatement

Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt. 

Door Achteraf Betalen te gebruiken ga je ermee akkoord dat Klarna je persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER.

* Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten.

** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.

De voorwaarden op deze pagina downloaden.

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm  Organisatie nummer SE556737-0431. www.klarna.com/nl/

 

 

Veilig Betalen

Iedere door QFB Gardening B.V. aangeboden betaalwijze geschiedt in een veilige web omgeving. In samenwerking met onze betaal provider Mollie doen wij er alles aan om jouw en onze veiligheid te waarborgen. Samen zorgen wij ervoor dat je altijd betaald in een omgeving die voorzien is van de meest actuele veiligheidsvoorzieningen.