De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

We zijn live!

Het dahliaseizoen 2018 is begonnen! Bestel nú bij ons uw zomerbloeiers en amaryllissen, we zijn live met een vernieuwd assortiment dat ruimer is dan ooit tevoren: we gaan helemaal los dit voorjaar.

Geniet deze zomer nog van een tuin vol kleurrijke dahlia's, eenvoudig te combineren door hun rijke en toegankelijke kleurenpalet, of geniet van uw plantenbakken vol schitterende begonia’s in de effen kleuren roze, geel, oranje, rood en wit.

De meest in het oogst springende nieuwigheid dit jaar is ons assortiment vaste planten. De unieke scadoxus met zijn neonkleurige oranjeroze bloem, de mooiste pioenen, een heel dankbare plant, in de meest romantische kleuren, of wat denkt u van de makkelijke klaproos in drie verschillende kleuren!

Vaste planten kunt u meteen na ontvangst planten. Met het planten van dahlia’s en andere zomerbloeiers kunt u het beste even wachten tot de kans op (nacht)vorst is afgenomen.

We versturen uw bestelling binnen een dag naar het opgegeven adres, met een levering binnen slechts enkele dagen. Verzending zoals altijd weer gratis bij een bestelling vanaf 40 euro.

Wij kunnen zoals elk jaar ook dit jaar weer naar de Verenigde Staten of Canada zomerbloeiers sturen, u kunt dan uw order alléén op www.qfbgardening.com plaatsen in verband met de noodzakelijke keuring en certificaten. Verzending naar de VS en Canada vindt eind maart plaats. Wij adviseren u graag, dus neemt u vooral contact op bij vragen.

Vergeet u zich alstublieft niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zo ontvangt u een eenmalige kortingscode.

Wij wensen u een kleurrijk 2018 toe en werken daar graag aan mee!

We-zijn-live-subimage

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.