De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

QFB Gardening stuurt 150.000 bloembollen naar Oekraïense scholen

Met het project Flowers4Schools hebben wij, samen met andere bloembollenkwekers en groothandelaren, in november 2022 meer dan 2.500.000 bloembollen naar Oekraïne gestuurd. Het plan is dat er nog meer volgen! De eerste zending is op 8 november in Oekraïne aangekomen en de eerste tulpen, narcissen en vele andere voorjaarsbloeiers zijn al door vele hardwerkende schoolkinderen geplant.

De belangrijkste taak van het project is Oekraïense kinderen kennis te laten maken met de wereld van bloembollen en planten. Door bloemen te planten willen we het moreel van de kinderen positief beïnvloeden en hen laten zien wat een geweldige prestatie tuinieren is. Tegelijkertijd zal dit de liefde voor hun land en thuis verder aanwakkeren. De kinderen zullen met eigen ogen zien hoe hun initiatief prachtige bloemen oplevert en zullen versteld staan van de schoonheid van hun eigen werk.

Wil je op de hoogte blijven van wat er uit onze en alle andere bloembollen ontstaat? Volg ons dan op Facebook of Instagram en bewonder de geweldige bloeiresultaten van de kinderen volgend voorjaar.

Project dat ons al jaren aan het hart gaat: Bulbs4Kids

Daarnaast steunt QFB Gardening al jaren het project "Bulbs4Kids". Elk jaar doneren wij in samenwerking met Bulbs4Kids en iBulb 60.000 bloembollen aan basisscholen. Dankzij ons en vele andere deelnemers zullen dit jaar 2250 basisscholen in Nederland, Engeland, Canada, Frankrijk, Zweden en Duitsland een Bulbs4Kids-pakket ontvangen. Elk pakket bevat ook altijd alle noodzakelijke benodigdheden zoals tuinschepjes en vestjes. Er wordt ook les materiaal over bollen geleverd, waardoor het hele proces een educatief en leuk project wordt. Bulbs4Kids is een initiatief van Flowerbulbs.com en heeft als doel kinderen op een positieve en leuke manier kennis te laten maken met bloembollen. In totaal zullen dit jaar meer dan 1,3 miljoen bloembollen in schooltuinen worden geplant!

bulbs4kids

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  • Grote klasse


    Een fantastisch initiatief
    Echt Top