De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Agapanthus Duivenbrugge White

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Tijdelijk uitverkocht. Houd mij op de hoogte van het actuele assortiment.

€ 5 , 99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

  • 85010
Bloei- en groeihoogte
80 - 90 cm
Plantdiepte
5 cm
Plantafstand
40 - 45 cm
Bij- en vlinder lokkend
Ja
Geschikt voor in pot
Geschikt als snijbloem
Hert en knaagdier bestendig
Geurend
Soort: Agapanthus
Winterhard: ja
Geleverd als: Wortelstok
Plant type: Bij- en vlinder lokkend
Bloemkleur: Wit
Bloeiperiode: Augustus, Juli
Bloei- en groeihoogte: 80 - 90 cm
Per verpakking: 1 stuk
Plantdiepte: 5 cm
Plantafstand: 40 - 45 cm
Standplaats / plantpositie: Volle zon
Hardheidszone: 5, 6, 7, 8, 9
Aantal per m²: 9
Verwildering: Nee
Geschikt voor in pot: Ja
Geschikt als snijbloem: Ja
Bij- en vlinder lokkend: Ja
Hert en knaagdier bestendig: Ja
Geurend: Nee
Bol/knol grootte: I
Bloei- en groeihoogte
80 - 90 cm
Plantdiepte
5 cm
Plantafstand
40 - 45 cm
Bij- en vlinder lokkend
Ja
Geschikt voor in pot
Geschikt als snijbloem
Hert en knaagdier bestendig
Geurend
Productinformatie "Agapanthus Duivenbrugge White"

Deze op wortelstok geleverde Agapanthus Duivenbrugge White is een spectaculaire grootbloemige witte bol. Deze bol wordt gevormd door allerlei kleine witte bloemetjes die de vorm aangeven voor deze warme bloem. Een hoogstandje die je tegenkomt vanaf juli tot augustus, haar bloeihoogte zal ongeveer 80 tot 90 cm worden.

Zet haar maar in de volle zon, en ze is ook geschikt om te potten, en te gebruiken als snijbloem. De aantrekkelijke Afrikaanse Lelie is de lieveling van vele mensen, deze vaste planten kunnen prima op droge grond staan. Gelukkig kan deze wonderlijke Lelie het Nederlandse zeeklimaat aan, zodat wij ook eindeloos kunnen genieten van deze witte parel.

 Agapanthus houdt van een zonnige plek op voedzame bodem die het water goed doorlaat, agapanthus heeft een hekel aan 'natte voeten'. De plant kan in pot of in de border .Een agapanthus houdt van zon, wanneer er te veel schaduw is, zal de bloei tegenvallen of zelfs uitblijven. Heb je het eerste jaar nog geen bloei dan heeft de plant waarschijnlijk overwinterd bij een te warme temperatuur, om bloemen te ontwikkelen heeft de agapanthus een koude periode nodig

De Afrikaanse lelie is niet de moeilijkste in de verzorging. De lelie die in de volle grond is gepoot vraagt niet veel verzorging. De plant heeft alleen voeding nodig om bloemen te produceren. Geef daarom in de groeiperiode één keer voor de bloei en één keer na de bloei extra kunstmest. Wanneer de plant op een voedselarme grond staat adviseren we ook om tijdens de bloeiperiode extra kunstmest te strooien.

Heb je de lelie in een pot gepoot? Dan adviseren we extra te bemesten, wanneer de eerste bladknopen te zien zijn. Ook is het goed om de plant vanaf dit moment één keer per week extra water te geven, wanneer de plant op het balkon staat is dit vooral belangrijk. Let er wel op dat de plant niet houdt van natte voeten. Daarom adviseren we gebruik te maken van een bloempot met drainage gat of hydro korrels, zodat het overtollige water weg kan. 

Verdere links naar "Agapanthus Duivenbrugge White"