De beste bolmaten
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Kerstgeschenken

YES! Kerst is weer in aantocht. Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je ouders, broer, zus, tante, oom, opa, oma, vriend(in) of gewoon voor jezelf? Dan hebben we goed nieuws. Bij QFB Gardening kan je nu leuke kerstproducten kopen speciaal voor in huis. TIP! Dit is niet alleen leuk voor familie of vrienden, maar ook erg origineel om aan je zakenrelaties of collega’s te geven. Nieuwsgierig wat we allemaal in ons kerstassortiment hebben? Lees dan gauw verder, want al onze kersttips staan in deze blog!

Vind je het leuk om eens wat anders cadeau te doen dan de standaard kerstcadeautjes? Onze kerstspecials brengen de perfecte sfeer in huis om het binnen helemaal kerstproof te maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Wax Amaryllissen. Ze zijn ontzettend leuk om je tafel, wandplank of kast op te vrolijken. Heeft de ontvanger niet zulke groene vingers? Dan zijn ze helemaal perfect! De Wax Amaryllissen hoeven geen water, waardoor ze erg makkelijk te verzorgen zijn. 3 tot 6 weken kun je genieten van deze gezellige waxen. Bovendien zijn ze in veel verschillende soorten beschikbaar, zoals met nepsneeuw, een glitterprint, in een kerstsok of in verschillende kerstkleuren.  

Daarnaast hebben we ook Amaryllisbollen. Deze bollen plant je zelf in een mooie pot, maar vergeet niet om ze regelmatig water te geven! Amaryllisbollen kun je ook overhouden, waardoor je vaker van deze bloembollen kunt genieten. Meer tips over Amaryllisbollen lees je in onze Amaryllisblog

Wist je dat er zelfs Narcissen voor binnen zijn? De Narcis Paperwhite en de Narcis Ziva houden je graag gezelschap in huis. Je geniet niet alleen van deze prachtige bloeiers, maar ook van hun heerlijke, zoete geur die zij verspreiden.  

TIP! Houd er rekening mee dat wanneer je deze producten op een warmere plek zet, zoals bijvoorbeeld vlakbij de kachel, ze sneller uitgebloeid zijn. Wij raden aan om ze op tafel te zetten of bovenop een kast, maar niet in de vensterbank boven de verwarming. Zo geniet je optimaal van onze kerstspecials.

Op zoek naar een geschenk wat niet specifiek gericht is op Kerst? Bekijk dan ons bloembollenassortiment. Bloembollen zijn ontzettend leuk om te krijgen, omdat je heerlijk even in de buitenlucht bezig bent. Vervolgens lacht het voorjaar je toe met alle vrolijke voorjaarsbloeiers, die voor de vorst geplant zijn. 

Kerstgeschenken-sub

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.