Gratis bezorgd vanaf € 55,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242
Zomerbloeiers

ZOMERBLOEIERS

Zoals de naam al verklapt, groeien Zomerbloeiers volop in de zomer. Na het planten van de zomerbollen na de laatste vorst, fleuren ze dezelfde zomer iedere tuin, balkon of terras op! De bekendste Zomerbloeiers zijn Dahlia’s, Begonia’s, Gladiolen, Zantedeschia’s en Alliums, maar natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige bloembollen, knollen, rhizomen, wortelstokken en vaste planten op pot in ons zomerassortiment. De Zomerbloeiers kenmerken zich allemaal door warme en opvallende kleuren. Naast de gewenste kleurdiversiteit dragen Zomerbloeiers ook bij aan biodiversiteit en hierdoor trekken prachtige vlinders, bijen en hommels naar jouw tuin.

meer lezen »

Zomerbloeiers planten

Zomerbloeiers plant je nadat het gevaar voor nachtvorst is geweken. Over het algemeen geldt de regel dat je wacht met het planten van Zomerbloeiers tot na de IJsheiligen(11 t/m 14 mei). Volgens de overlevering vriest het hierna niet meer. Na het planten beginnen Zomerbloeiers vrijwel direct te groeien. Je kan daarom ook meteen beginnen met het geven van wat water. Veel Zomerbloeiers bloeien de gehele zomer. Je geniet dus de hele zomer van jouw Zomerbloeiers! 

 

Zomerbloeiers bestellen

Zomerbloeiers bestel je snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. Je kunt nu Zomerbloeiers bestellen of op jouw verlanglijst zetten. De Zomerbloeiers worden uitgeleverd van half maart tot en met mei. Al onze Zomerbloeiers hebben bloeigarantie! QFB Gardening staat namelijk voor de allerbeste kwaliteit zomerbloeiende bloembollen, knollen, rhizomen, wortelstokken en vaste planten op pot. Veel succes met het kiezen uit onze prachtige producten! De Zomerbloeiers worden van maart tot en met mei bij jou geleverd.  

 

QFB Gardening is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind je ook ons verkooppunt alwaar je bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen adviseren over de aanschaf van zowel Voorjaarsbloeiers als Zomerbloeiers. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Zomerbloeiers te laten zien. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden, dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Zomerbloeiers aan jou tonen! 

Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Tijdelijk uitverkocht
Lelie Stargazer
Lelie Stargazer
3 Stuks
€ 5 , 25
BEKIJK
14 van 14

Zomerbloeiers planten

Zomerbloeiers plant je nadat het gevaar voor nachtvorst is geweken. Over het algemeen geldt de regel dat je wacht met het planten van Zomerbloeiers tot na de IJsheiligen(11 t/m 14 mei). Volgens de overlevering vriest het hierna niet meer. Na het planten beginnen Zomerbloeiers vrijwel direct te groeien. Je kan daarom ook meteen beginnen met het geven van wat water. Veel Zomerbloeiers bloeien de gehele zomer. Je geniet dus de hele zomer van jouw Zomerbloeiers! 

 

Zomerbloeiers bestellen

Zomerbloeiers bestel je snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. Je kunt nu Zomerbloeiers bestellen of op jouw verlanglijst zetten. De Zomerbloeiers worden uitgeleverd van half maart tot en met mei. Al onze Zomerbloeiers hebben bloeigarantie! QFB Gardening staat namelijk voor de allerbeste kwaliteit zomerbloeiende bloembollen, knollen, rhizomen, wortelstokken en vaste planten op pot. Veel succes met het kiezen uit onze prachtige producten! De Zomerbloeiers worden van maart tot en met mei bij jou geleverd.  

 

QFB Gardening is trotse hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij tienduizenden bloembollen die in onze eigen tuin in de Keukenhof worden geplant. In deze tuin vind je ook ons verkooppunt alwaar je bloembollen kunt bestellen en Amaryllissen kunt kopen en direct meenemen. Onze enthousiaste en vakbekwame verkoopmedewerkers kunnen adviseren over de aanschaf van zowel Voorjaarsbloeiers als Zomerbloeiers. Keukenhof is helaas niet lang genoeg geopend om ook onze Zomerbloeiers te laten zien. Mocht dit in de toekomst wel mogelijk worden, dan zullen wij met veel plezier onze mooiste en beste Zomerbloeiers aan jou tonen!