Gratis bezorgd vanaf € 50,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242

VOORJAARSBLOEIERS

Voorjaarbloeiers kopen doet u bij QFB Gardening. Topkwaliteit Voorjaarsbloeiers om uw tuin te sieren gedurende het gehele voorjaar. QFB Gardening verkoopt enkel Voorjaarsbloeiers van de allerbeste kwaliteit. Die kwaliteit...

meer lezen »

Voorjaarsbloeiers kopen

Voorjaarbloeiers kopen doet u bij QFB Gardening. Topkwaliteit Voorjaarsbloeiers om uw tuin te sieren gedurende het gehele voorjaar. QFB Gardening verkoopt enkel Voorjaarsbloeiers van de allerbeste kwaliteit. Die kwaliteit waarborgen wij door elke Voorjaarsbloeier die bij ons in het bedrijf komt te controleren op kwaliteit en maat. Zo koopt u altijd de beste Voorjaarsbloeiers.

Voorjaarsbloeiers bestellen

Voorjaarsbloeiers besteld u snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. U kunt Voorjaarsbloeiers bestellen van Maart tot en met November. De Voorjaarsbloeiers worden uitgeleverd van half September tot eind November.

Voorjaarsbloeiers planten

Voorjaarsbloeiers kunt u van eind September tot de vorst intreed planten. De Voorjaarsbloeiers hebben een koude periode(winter) nodig om de bloem te maken. Na het planten zit het werk er voor u op. De Voorjaarsbloeier gaat nu haar eigen weg en zal in het voorjaar boven de grond komen. Onder invloed van zonlicht en de oplopende temperatuur zal de de Voorjaarsbloeier gaan bloeien en uw tuin er schitterend uit laten zien.

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden Voorjaarsbloeiers aan de Keukenhof. Deze Voorjaarsbloeiers worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Voorjaarsbloeiers ook nog Amaryllisbollen kunt kopen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Voorjaarsbloeiers teelt waar Nederland naast de kaas zo beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Voorjaarsbloeiers in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Voorjaarsbloeiers die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Voorjaarsbloeiers worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Voorjaarsbloeiers in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.

Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Narcis Silver Smiles
Narcis Silver Smiles
10 Stuks
€ 4 , 50
BEKIJK
Allium Caeruleum
Allium Caeruleum
25 Stuks
€ 4 , 50
BEKIJK
Krokus chrysanthus Cream Beauty
Krokus chrysanthus Cream Beauty
25 Stuks
€ 4 , 25
BEKIJK
Krokus chrysanthus Prins Claus
Krokus chrysanthus Prins Claus
25 Stuks
€ 4 , 25
BEKIJK
Tulp Mariette
Tulp Mariette
10 Stuks
€ 4 , 95
BEKIJK
Allium sphaerocephalon
Allium sphaerocephalon
25 Stuks
€ 3 , 75
BEKIJK
Narcis Miniature mix
Narcis Miniature mix
20 Stuks
€ 4 , 95
BEKIJK
21 van 21

Voorjaarsbloeiers kopen

Voorjaarbloeiers kopen doet u bij QFB Gardening. Topkwaliteit Voorjaarsbloeiers om uw tuin te sieren gedurende het gehele voorjaar. QFB Gardening verkoopt enkel Voorjaarsbloeiers van de allerbeste kwaliteit. Die kwaliteit waarborgen wij door elke Voorjaarsbloeier die bij ons in het bedrijf komt te controleren op kwaliteit en maat. Zo koopt u altijd de beste Voorjaarsbloeiers.

Voorjaarsbloeiers bestellen

Voorjaarsbloeiers besteld u snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. U kunt Voorjaarsbloeiers bestellen van Maart tot en met November. De Voorjaarsbloeiers worden uitgeleverd van half September tot eind November.

Voorjaarsbloeiers planten

Voorjaarsbloeiers kunt u van eind September tot de vorst intreed planten. De Voorjaarsbloeiers hebben een koude periode(winter) nodig om de bloem te maken. Na het planten zit het werk er voor u op. De Voorjaarsbloeier gaat nu haar eigen weg en zal in het voorjaar boven de grond komen. Onder invloed van zonlicht en de oplopende temperatuur zal de de Voorjaarsbloeier gaan bloeien en uw tuin er schitterend uit laten zien.

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden Voorjaarsbloeiers aan de Keukenhof. Deze Voorjaarsbloeiers worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Voorjaarsbloeiers ook nog Amaryllisbollen kunt kopen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Voorjaarsbloeiers teelt waar Nederland naast de kaas zo beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Voorjaarsbloeiers in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Voorjaarsbloeiers die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Voorjaarsbloeiers worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Voorjaarsbloeiers in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.

Voorjaarsbloeiers kopen

Voorjaarbloeiers kopen doet u bij QFB Gardening. Topkwaliteit Voorjaarsbloeiers om uw tuin te sieren gedurende het gehele voorjaar. QFB Gardening verkoopt enkel Voorjaarsbloeiers van de allerbeste kwaliteit. Die kwaliteit waarborgen wij door elke Voorjaarsbloeier die bij ons in het bedrijf komt te controleren op kwaliteit en maat. Zo koopt u altijd de beste Voorjaarsbloeiers.

Voorjaarsbloeiers bestellen

Voorjaarsbloeiers besteld u snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. U kunt Voorjaarsbloeiers bestellen van Maart tot en met November. De Voorjaarsbloeiers worden uitgeleverd van half September tot eind November.

Voorjaarsbloeiers planten

Voorjaarsbloeiers kunt u van eind September tot de vorst intreed planten. De Voorjaarsbloeiers hebben een koude periode(winter) nodig om de bloem te maken. Na het planten zit het werk er voor u op. De Voorjaarsbloeier gaat nu haar eigen weg en zal in het voorjaar boven de grond komen. Onder invloed van zonlicht en de oplopende temperatuur zal de de Voorjaarsbloeier gaan bloeien en uw tuin er schitterend uit laten zien.

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden Voorjaarsbloeiers aan de Keukenhof. Deze Voorjaarsbloeiers worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Voorjaarsbloeiers ook nog Amaryllisbollen kunt kopen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de Voorjaarsbloeiers teelt waar Nederland naast de kaas zo beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Voorjaarsbloeiers in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Voorjaarsbloeiers die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste Voorjaarsbloeiers worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze Voorjaarsbloeiers in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.