Gratis bezorgd vanaf € 50,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242
Voorjaarsbloeiers

VOORJAARSBLOEIERS

De naam die zegt het eigenlijk al, Voorjaarsbloeiers bloeien volop in het voorjaar. Na het planten van de bloembollen in het najaar, fleuren ze vanaf januari tot juni iedere tuin, balkon of terras op. De bekendste Voorjaarsbloeiers zijn de Tulpen, Narcissen en Krokussen. Maar ook de Hyacinten, Alliums (sierui) en Blauwe Druifjes vallen hieronder. Met hun felle kleuren en soms aparte bloemvorm kan het voorjaar gewoon niet meer stuk!

meer lezen »

Voorjaarsbloeiers planten

Voorjaarsbollen kun je van eind september tot de vorst intreedt planten. De voorjaarsbloeiers hebben een koude periode (winter) nodig om de bloem te maken. Na het planten zit het werk er voor jou op. De voorjaarsbol gaat nu zijn eigen weg en komt in het voorjaar boven de grond. Door het zonlicht en de oplopende temperatuur gaat de voorjaarsbol bloeien en laat elke tuin of balkon er schitterend uitzien. Wil je meer tips over het planten van de Voorjaarsbloeiers? Dit lees je in onze blog over het planten van bloembollen!

 

Voorjaarsbloeiers bestellen

Topkwaliteit voorjaarsbollen bestel je snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. De bestelperiode van bloembollen is van maart tot en met november. De uitlevering vindt plaats van half september tot eind november. Ben je op zoek naar een specifieke voorjaarsbloeier? Met behulp van de filter bovenaan de pagina, kun je gemakkelijk zoeken op bijvoorbeeld soort, bloemkleur of bloeihoogte. Meer informatie over het bestelproces vind je hier.

 

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden voorjaarsbloeiende bloembollen aan de Keukenhof en deze worden daar in onze eigen tuin geplant. In deze tuin vind je ook ons verkooppunt waar je naast voorjaarsbollen ook Amaryllisbollen kan kopen. De Keukenhof is een belangrijk visitekaartje van de voorjaarsbloeiersteelt waar Nederland, naast de kaas, zo beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Voorjaarsbloeiers in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Voorjaarsbloeiers die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als de bloembollen die wij aan jou leveren. Die kwaliteit waarborgen wij door elke bloembol, die bij ons in het bedrijf komt, te controleren op kwaliteit en maat. Wil je eens genieten van onze Voorjaarsbloeiers in een andere omgeving dan je eigen tuin? Kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof!

Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Tijdelijk uitverkocht
Bloembollen pakket PARIS
Bloembollen pakket PARIS
42 Stuks
€ 33 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket ROME
Bloembollen pakket ROME
4 Stuks
€ 17 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket MÜNCHEN
Bloembollen pakket MÜNCHEN
60 Stuks
€ 25 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket BERLIN
Bloembollen pakket BERLIN
60 Stuks
€ 24 , 95
BEKIJK
Korting
Bloembollen pakket AMSTERDAM
Bloembollen pakket AMSTERDAM
60 Stuks
€ 26,95
€ 23 , 50
BEKIJK
Bloembollenpakket CALGARY
Bloembollenpakket CALGARY
60 Stuks
€ 26 , 95
BEKIJK
Tulp Analita
Tulp Analita
10 Stuks
€ 4 , 95
BEKIJK
Korting
Tulp Angelique
Tulp Angelique
10 Stuks
€ 5,25
vanaf € 4 , 95
BEKIJK
Tulp Angels Wish
Tulp Angels Wish
10 Stuks
€ 4 , 95
BEKIJK
Tulp Apricot Impression
Tulp Apricot Impression
10 Stuks
€ 4 , 50
BEKIJK
Korting
Tulp Apricot Parrot
Tulp Apricot Parrot
10 Stuks
€ 4,95
€ 4 , 25
BEKIJK
Tijdelijk uitverkocht
Tulp Backpacker
Tulp Backpacker
10 Stuks
€ 4 , 50
BEKIJK
2 van 27

Voorjaarsbloeiers planten

Voorjaarsbollen kun je van eind september tot de vorst intreedt planten. De voorjaarsbloeiers hebben een koude periode (winter) nodig om de bloem te maken. Na het planten zit het werk er voor jou op. De voorjaarsbol gaat nu zijn eigen weg en komt in het voorjaar boven de grond. Door het zonlicht en de oplopende temperatuur gaat de voorjaarsbol bloeien en laat elke tuin of balkon er schitterend uitzien. Wil je meer tips over het planten van de Voorjaarsbloeiers? Dit lees je in onze blog over het planten van bloembollen!

 

Voorjaarsbloeiers bestellen

Topkwaliteit voorjaarsbollen bestel je snel, eenvoudig en veilig bij QFB Gardening. De bestelperiode van bloembollen is van maart tot en met november. De uitlevering vindt plaats van half september tot eind november. Ben je op zoek naar een specifieke voorjaarsbloeier? Met behulp van de filter bovenaan de pagina, kun je gemakkelijk zoeken op bijvoorbeeld soort, bloemkleur of bloeihoogte. Meer informatie over het bestelproces vind je hier.

 

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden voorjaarsbloeiende bloembollen aan de Keukenhof en deze worden daar in onze eigen tuin geplant. In deze tuin vind je ook ons verkooppunt waar je naast voorjaarsbollen ook Amaryllisbollen kan kopen. De Keukenhof is een belangrijk visitekaartje van de voorjaarsbloeiersteelt waar Nederland, naast de kaas, zo beroemd om is. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze Voorjaarsbloeiers in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De Voorjaarsbloeiers die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als de bloembollen die wij aan jou leveren. Die kwaliteit waarborgen wij door elke bloembol, die bij ons in het bedrijf komt, te controleren op kwaliteit en maat. Wil je eens genieten van onze Voorjaarsbloeiers in een andere omgeving dan je eigen tuin? Kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof!