Gratis bezorgd vanaf € 50,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242
Bloembollen Pakketten

BLOEMBOLLENPAKKETTEN

Wat is er nu niet makkelijker dan gebruik maken van de door QFB Gardening samengestelde bloembollenpakketten?

Deze door onze experts samengestelde bloembollenpakketten zijn divers in kleur, aantal en prijs. Aan elke tuinliefhebber is door QFB Gardening gedacht en de pakketten zijn nog voordelig ook!

meer lezen »

Bloembollenpakketten

Wat is er nu niet makkelijker dan gebruik maken van de door QFB Gardening samengestelde bloembollenpakketten? Deze door onze experts samengestelde bloembollenpakketten zijn divers in kleur, aantal en prijs. Aan elke tuinliefhebber is door QFB Gardening gedacht en de pakketten zijn nog voordelig ook!

Bloembollenpakketten bestellen

Bloembollenpakketten bestellen kunt u bijna jaarrond doen. U plant de Bloembollenpakketten in de periode die staat aangegeven en geniet van de schitterende bloemen in het volgende seizoen. Bloembollenpakketten bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Bloembollenpakketten

Bespaar u de moeite van het zelf bij elkaar zoeken van een passend pakket en kies voor één van de collecties. Onze experts hebben uit ons uitgebreide assortiment een aantal collecties voor u samengesteld van de beste bloembollen, geselecteerd op hun specifieke eigenschappen. Dankzij hun jarenlange ervaring koopt u zo de mooiste producten in één pakket tegen een scherpe prijs.

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij bloembollen aan de Keukenhof. Deze bloembollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast bloembollen pakketten ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze bloembollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De bloembollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste bloembollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze bloembollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.

Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Bloembollen pakket BABYSHOWER
Bloembollen pakket BABYSHOWER
48 Stuks
€ 29 , 50
BEKIJK
Bloembollen pakket ROME
Bloembollen pakket ROME
4 Stuks
€ 17 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket MÜNCHEN
Bloembollen pakket MÜNCHEN
60 Stuks
€ 25 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket STOCKHOLM
Bloembollen pakket STOCKHOLM
60 Stuks
€ 29 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket ANTWERP
Bloembollen pakket ANTWERP
90 Stuks
€ 33 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket ATHENS
Bloembollen pakket ATHENS
25 Stuks
€ 20 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket ATLANTA
Bloembollen pakket ATLANTA
70 Stuks
€ 28 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket BERLIN
Bloembollen pakket BERLIN
60 Stuks
€ 24 , 95
BEKIJK
Bloembollen pakket TOKYO - 250
Bloembollen pakket TOKYO - 250
250 Stuks
€ 59 , 90
BEKIJK
Bloembollen pakket TOKYO - 125
Bloembollen pakket TOKYO - 125
125 Stuks
€ 29 , 95
BEKIJK
Korting
Bloembollen pakket TOKYO - 500
Bloembollen pakket TOKYO - 500
500 Stuks
€ 119,80
€ 108 , 00
BEKIJK
Bloembollen pakket RIO DE JANEIRO
Bloembollen pakket RIO DE JANEIRO
125 Stuks
€ 35 , 00
BEKIJK
2 van 4

Bloembollenpakketten

Wat is er nu niet makkelijker dan gebruik maken van de door QFB Gardening samengestelde bloembollenpakketten? Deze door onze experts samengestelde bloembollenpakketten zijn divers in kleur, aantal en prijs. Aan elke tuinliefhebber is door QFB Gardening gedacht en de pakketten zijn nog voordelig ook!

Bloembollenpakketten bestellen

Bloembollenpakketten bestellen kunt u bijna jaarrond doen. U plant de Bloembollenpakketten in de periode die staat aangegeven en geniet van de schitterende bloemen in het volgende seizoen. Bloembollenpakketten bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Bloembollenpakketten

Bespaar u de moeite van het zelf bij elkaar zoeken van een passend pakket en kies voor één van de collecties. Onze experts hebben uit ons uitgebreide assortiment een aantal collecties voor u samengesteld van de beste bloembollen, geselecteerd op hun specifieke eigenschappen. Dankzij hun jarenlange ervaring koopt u zo de mooiste producten in één pakket tegen een scherpe prijs.

QFB Gardening is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is QFB Gardening hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij bloembollen aan de Keukenhof. Deze bloembollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast bloembollen pakketten ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze bloembollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De bloembollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste bloembollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze bloembollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.