Gratis bezorgd vanaf € 60,-
100% Bloeigarantie
Van de beste kwekers
+31 252 258 242

Bloembollen pakketten!

Het was jullie misschien nog niet opgevallen maar al onze bloembollen pakketten zijn vernoemd naar steden waar ooit de Olympische Spelen zijn georganiseerd. We gaan er een paar aan jullie voorstellen.

 

Bloembollen Pakket Tokyo

In de Japanse hoofdstad werden in 1964 de Olympische Spelen gehouden, het was hier dat Nederland 2 gouden medailles wist te veroveren. Anton Geesink in het Judo en bij het wielrennen waren de heren de sterkste in de ploegentijdrit.

In 2020 zullen de Olympische Spelen opnieuw in Tokyo worden georganiseerd.

Bloembollen Pakket Tokyo bevat een mix van vele verschillende Tulpenbollen die van half maart tot begin mei de tuin zullen kleuren. Je vind Bloembollen Pakket Tokyo vanwege de grote populariteit in 3 verschillende maten, namelijk per 125, 250 of 500 stuks.

Pakket-Tokyo

 

Bloembollen Pakket Barcelona

In Barcelona werden de 25ste moderne Olympische Spelen gehouden. Ook hier wist Nederland 2 gouden medailles te winnen. Het springruiterteam won goud in de landenwedstrijd en Ellen van Langen wist de 800 meter bij de vrouwen te winnen. De meeste van jullie kunnen zich de beelden van een huilende Ellen van Langen waarschijnlijk nog wel voor de geest halen.

Bloembollen Pakket Barcelona bestaat uit 5 verschillende soorten papegaai Tulpen. Met hun bizarre vormen deden ze ons een beetje denken aan de bizarre vormen die Antoni GaudÍ gebruikt in bijvoorbeeld de Sagrada Familia in Barcelona.

Pakket-Barcelona

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.