Gratis bezorgd vanaf € 55,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242
Op Keukenhof kun je elk jaar weer twee bloembollenwinkels met prachtige tuinen vinden van QFB Gardening!
Regelmatig krijgen wij vragen van mensen over de wax Amaryllissen. Tijd dus om deze vragen eens op rijtje te zetten!
Het was jullie misschien nog niet opgevallen maar al onze bloembollen pakketten zijn vernoemd naar steden waar ooit de Olympische Spelen zijn georganiseerd. We gaan er een paar aan jullie voorstellen.
De Allium staat ook wel bekend als Sierui of Look. De bloembol van een Allium is directe familie van de ui, die wij kennen als groente. De bollen hebben ook de uiterlijke kenmerken, en de geur van een ui zoals je die in de keuken gebruikt.
Regelmatig krijgen wij de vraag “wanneer is de Keukenhof op haar mooist?” of “wanneer kan ik het best naar Keukenhof gaan?”.

Deze vraag beantwoorden is nog niet zo heel makkelijk want het is natuurlijk ook afhankelijk van wat je wilt zien.
Wist je dat.......
De Tulpen van origine helemaal niet uit Nederland komen maar uit het Ottomaanse Rijk (het huidige Turkije)?? Zo is een product dat wereldwijd bekend staat als oer Hollands dus helemaal niet Hollands!
Het dahliaseizoen is begonnen! We zijn live met een vernieuwd assortiment dat ruimer is dan ooit tevoren: we gaan helemaal los dit voorjaar.
Wist je dat in Nederland 15.549 hectare bloembollen worden geteeld? Lees verder voor nog meer leuke weetjes.
Wat is de beste tijd om bloembollen te kopen? De eerste vraag die wij dan terugstellen is welke bloembollen wil je kopen? Zomerbloeiers of Voorjaarsbloeiers?