Gratis bezorgd vanaf € 55,-
100% Bloeigarantie
Snelle levering
+31 252 258 242
Tot in het late voorjaar zijn de bollen nog te verkrijgen en door het ‘overhouden’ van een Amaryllisbol kun je er zelfs nog langer van genieten! Als je een Amaryllisbol overhoudt, betekent dat dat je de bol behandelt en bewaart om de bloem meerdere jaren achter elkaar te laten bloeien.
Regelmatig krijgen wij vragen van mensen over de wax Amaryllissen. Tijd dus om deze vragen eens op rijtje te zetten!
Lasagne beplanting wordt ook wel etagebeplanting genoemd. Deze namen komen voort uit de wijze van planten (in lagen) van de bollen in een pot of in uw tuin. Deze plantwijze heeft als groot voordeel dat u op één plaats het hele voorjaar bloeiende bloembollen heeft.
Regelmatig krijgen wij de vraag “wanneer is de Keukenhof op haar mooist?” of “wanneer kan ik het best naar Keukenhof gaan?”.

Deze vraag beantwoorden is nog niet zo heel makkelijk want het is natuurlijk ook afhankelijk van wat je wilt zien.
Hebben jullie ook zo’n moeite om te bepalen welke bloembol nu het beste waar in de tuin moet komen te staan? Wij gaan jullie een paar tips geven die je gaan helpen met het bepalen van de beste plek voor je bloembollen!
Het dahliaseizoen is begonnen! We zijn live met een vernieuwd assortiment dat ruimer is dan ooit tevoren: we gaan helemaal los dit voorjaar.
Wat is de beste tijd om bloembollen te kopen? De eerste vraag die wij dan terugstellen is welke bloembollen wil je kopen? Zomerbloeiers of Voorjaarsbloeiers?